Kinkkupiirakka KARPPI pellillinen

Pohja:
Nypi voi, jauhot ja leseet keskenään.

Lisää kylmä vesi ja juustoraaste ja sekoita.

Levitä taikina pellille ja paista n.10 min 225astetta uunin alimmalla tasolla.

Täyte:
Kuullota suikaloitu purjo ja paprika.

Lisää kinkku.

Laita täyte pohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, kerma, muna ja mausteet: 1/2 tl suolaa ja 3tl pippurisekoitusta.

Lisää täytteen päälle.

Lisää vielä juusto.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.20min.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 40g290kcal0.5g0.2g32.5g0g
Ruisjauho Pirkka60g183kcal5.8g36.6g1.2g9g
Vehnälese, Liperin mylly40g57kcal6g3.6g2.2g22g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima80g312kcal23.2g0g24g0g
Vatajan Ylikypsä kinkku (Vataja), annos 15g40g38kcal7.1g0g1g0g
Paprika punainen 20g5.9kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Purjosipuli 20g4.6kcal0.4g0.5g0g0.4g
Ranskankerma, Milbona40g116kcal0.9g1.2g12g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 40g132kcal0.8g1.2g14g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana850g2372kcal98g88.6g180.8g63.6g
Valittu annoskoko425g1186kcal49g44.3g90.4g31.8g
Annoskoko puolitettuna213g593kcal24.5g22.2g45.2g15.9g
Arvot/100g100g279kcal11.5g10.4g21.3g7.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260733