Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g78g221kcal3.6g24.5g11.8g4.3g
Purjosipuli 63g14kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Sipulikuutiot rainbow63g6.2kcal0.9g0.9g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]94g309kcal25.3g0g22.5g0g
Kananmuna kuoreton63g89kcal7.5g0g6.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%63g100kcal1.7g1.7g9.4g0g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana850g1487kcal80.8g58.2g100g11.4g
Valittu annoskoko425g744kcal40.4g29.1g50g5.7g
Annoskoko puolitettuna213g372kcal20.2g14.6g25g2.9g
Arvot/100g100g175kcal9.5g6.8g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152574