Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g83g291kcal10.7g58g1.6g2.7g
Paistijauheliha 10%83g142kcal16.7g0g8.3g0g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g42g12kcal0.2g2.5g0.1g1g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%31g53kcal2.2g0.4g4.7g0.6g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala4.6g13kcal0.9g0.2g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana850g1029kcal61.8g123.6g31.2g9g
Valittu annoskoko425g514kcal30.9g61.8g15.6g4.5g
Annoskoko puolitettuna213g257kcal15.5g30.9g7.8g2.3g
Arvot/100g100g121kcal7.3g14.5g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145