Tomaatti-uunikala

Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia.

Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle.

Pirskota päälle öljy.

Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle.

Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaaja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Temobox

Niksu84 sanoi...

Tämä oli niin hyvää ja niin helppoa :)

maanantai 11.10.2010 klo 21:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 175g136kcal30.7g0g1.2g0g
Tomaatti 164g37kcal0.9g5.7g0.5g2.3g
Öljy13g118kcal0g0g13.1g0g
Sekaleipä, vaalea, vesi, vehnäjauho, vehnärouhe 26g70kcal2.2g12.1g1.1g1g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.44g122kcal13.1g0.7g7.4g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana851g972kcal94g37.6g46.6g7g
Valittu annoskoko425g486kcal47g18.8g23.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna213g243kcal23.5g9.4g11.7g1.8g
Arvot/100g100g114kcal11g4.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147221