Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha55g84kcal10.5g0g4.6g0g
Lanttu 55g16kcal0.5g2.5g0.2g1g
Palsternakka 33g21kcal0.2g3.9g0.1g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g71g20kcal0.4g4.2g0.1g1.8g
Tomaattimurska, 1 prk44g12kcal0.3g2.3g0.1g0.6g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Rypsiöljy 5.5g48kcal0g0g5.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow5.7g15kcal0.6g0.6g1.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 4.4g15kcal0.4g3.1g0.1g0.2g
Naudanliha14g21kcal2.6g0g1.1g0g
Lanttu 14g3.9kcal0.1g0.6g0g0.2g
Palsternakka 8.2g5.2kcal0g1g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5kcal0.1g1.1g0g0.4g
Tomaattimurska, 1 prk11g2.9kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli 14g4.1kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.4g3.7kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana851g652kcal36.4g53.4g29.6g15.8g
Valittu annoskoko426g326kcal18.2g26.7g14.8g7.9g
Annoskoko puolitettuna213g163kcal9.1g13.4g7.4g4g
Arvot/100g100g77kcal4.3g6.3g3.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224794