Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Sokeri 38g155kcal0g38.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g88kcal2.6g17.9g0.3g0.9g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.3g8.3kcal0.4g0.2g0.5g0.7g
Leivinjauhe 1.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)34g68kcal0.9g1.3g6.8g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g56g197kcal1.2g4.5g19.7g0g
Mansikka 50g23kcal0.2g4.2g0.1g0.9g
Banaani, kuorittu 68g59kcal0.7g12.4g0.3g1.2g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen101g61kcal0.3g14.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana850g1463kcal25.2g186.8g65.8g7.4g
Valittu annoskoko425g731kcal12.6g93.4g32.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna213g366kcal6.3g46.7g16.5g1.9g
Arvot/100g100g172kcal3g22g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=292705