Katkarapuwokkisalaatti

Revi salaatti vadille.

Viipaloi sienet, tomaatit, paprika ja punasipuli ja ripottele salaatin päälle.

Hienonna valkosipuli ja sekoita balsamico, sinappi, hunaja, suola ja makusi mukaan mustapippuria kastikkeeksi.

Wokkaa pakastewokkia, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut ja lisää joukkoon sulatetut ja valutetut katkaravut ja kastike.

Kuumenna.

Levitä wokki salaatin päälle ja NAUTI.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Pehmotarra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea73g7.3kcal0.8g0.6g0.1g0.9g
Herkkusieni 29g4.6kcal0.6g0.1g0.1g0.4g
Miniluumutomaatti, annos 250g36g7.3kcal0.2g1.2g0.1g0g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Wok beijing big pack 900 g (Findus), annos 100g131g53kcal2g7.9g0.4g3.3g
Katkarapu 53g36kcal7.6g0g0.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sinappi, Dijon, 1 tl7g10kcal0.3g0.6g0.7g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)8.7g18kcal0.1g4g0.1g0g
Hunaja 3.8g13kcal0g3.1g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana850g348kcal25.6g43.4g4.8g12.2g
Valittu annoskoko425g174kcal12.8g21.7g2.4g6.1g
Annoskoko puolitettuna213g87kcal6.4g10.9g1.2g3.1g
Arvot/100g100g41kcal3g5.1g0.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331364