Kinkkupiirakka KARPPI pellillinen

Pohja:
Nypi voi, jauhot ja leseet keskenään.

Lisää kylmä vesi ja juustoraaste ja sekoita.

Levitä taikina pellille ja paista n.10 min 225astetta uunin alimmalla tasolla.

Täyte:
Kuullota suikaloitu purjo ja paprika.

Lisää kinkku.

Laita täyte pohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, kerma, muna ja mausteet: 1/2 tl suolaa ja 3tl pippurisekoitusta.

Lisää täytteen päälle.

Lisää vielä juusto.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.20min.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 400g2902kcal4.8g1.6g325.2g0g
Ruisjauho Pirkka600g1830kcal58.2g366g12g90g
Vehnälese, Liperin mylly400g572kcal60g36g22g220g
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima800g3120kcal232g0g240g0g
Vatajan Ylikypsä kinkku (Vataja), annos 15g400g376kcal70.8g0.4g10g0g
Paprika punainen 200g59kcal1.9g9g0.8g3.8g
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Ranskankerma, Milbona400g1164kcal9.2g12g120g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 400g1321kcal8g12g140g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8500g23718kcal979.6g885.6g1808.4g636g
Valittu annoskoko4250g11859kcal489.8g442.8g904.2g318g
Annoskoko puolitettuna2125g5930kcal244.9g221.4g452.1g159g
Arvot/100g100g279kcal11.5g10.4g21.3g7.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260733