Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2819g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g141g14kcal2.1g0g0.8g119.8g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g78g279kcal34.9g31g4.7g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale211g127kcal21.1g10.6g0.6g154.3g
Manteli, jauhettu, n. 1dl987g5939kcal237.7g65.1g532.7g69.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8512g12717kcal591.6g213.4g1077.6g686.4g
Valittu annoskoko4256g6359kcal295.8g106.7g538.8g343.2g
Annoskoko puolitettuna2128g3179kcal147.9g53.4g269.4g171.6g
Arvot/100g100g149kcal7g2.5g12.7g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229174