Marinoidut voipavut

Huuhtele säilykepavut hyvin kylmällä vedellä.

Purista kaksi valkosipulin kynttä papujen joukkoon.

Mausta hippusella suolaa ja voimakasta chilirouhetta.

Revi joukkoon halutessasi myös muutama basilikan lehti.

Kaada öljy papujen ja mausteiden päälle, kääntele ja anna marinoitua jääkaapissa vuorokausi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g376g437kcal26.7g75.3g3g0g
Oliiviöljy 38g333kcal0g0g37.6g0g
Valkosipuli 12g13kcal1g2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana852g1565kcal55.4g154.6g81.4g0.6g
Valittu annoskoko426g782kcal27.7g77.3g40.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna213g391kcal13.9g38.7g20.4g0.2g
Arvot/100g100g184kcal6.5g18.1g9.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143573