Punakaali-omenapaistos

2 rkl rasvaa (voi tai marg.)
1 punakaali
1 sipuli
2 isoa hapanta omenaa
6 neilikkaa
4 muskattua maustepippuria
1 tl suolaa
2 rkl siirappia ( tai viinim.

Hyyt.)
1 dl punaviiniä
2 rkl viinietikkaa

Hienonna punakaali.

Kuumenna pata tai iso pannu ja ruskista kaali, sipuli ja
omenanpalat.

Kääntele ahkerasti 5-6
minuuttia.

Lisää punaviini, siirappi ja
viinietikka.

Vähennä lämpöä ja anna hautua kannen alla vähintään 45 min.
Vieläkin pidempi kypsytys vain parantaa makua!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen3.7g27kcal0g0g3g0g
Punakaali 200g52kcal3.1g7g0.4g3.8g
Sipuli (käsittelemätön)25g6.8kcal0.3g1.2g0g0.4g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen137g48kcal0.3g11.3g0.1g2.1g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma25g80kcal0g18.5g0g0g
Punaviini 30g21kcal0.1g0.1g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g3.7g1.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana852g472kcal7.6g76.2g7g12.6g
Valittu annoskoko426g236kcal3.8g38.1g3.5g6.3g
Annoskoko puolitettuna213g118kcal1.9g19.1g1.8g3.2g
Arvot/100g100g56kcal0.9g8.9g0.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153289