Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 58g17kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g83g29kcal0.8g5.4g0.4g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g62g25kcal0.7g4.4g0.3g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)31g11kcal0.3g2.1g0.2g0.4g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g1.7g4.3kcal0.2g0.2g0.3g0g
Rypsiöljy 2.1g18kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana852g209kcal5g29.4g7g3g
Valittu annoskoko426g105kcal2.5g14.7g3.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna213g52kcal1.3g7.4g1.8g0.8g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.4g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245921