Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g15g47kcal1.8g8.7g0.6g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Keiju rypsiöljy (Raisio)1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Kanasuikaleet kariniemi63g69kcal14.4g0g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 325g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g2.8g7.7kcal0.6g0.1g0.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka18g14kcal0.6g3.3g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana853g304kcal35g24.8g8g1.2g
Valittu annoskoko426g152kcal17.5g12.4g4g0.6g
Annoskoko puolitettuna213g76kcal8.8g6.2g2g0.3g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.9g0.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207207