Nautaa pitsanpaistajan tyylin

Leikkaa liha ohuiksi siivuiksi.

Hauduta valkosipulia ja oreganoa oliiviöljyssä miedolla lämmöllä pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, sokeri ja anna hautua kymmenisen minuuttia.

Lisää lihaviipaleet ja anna hautua muutama minuutti.

Tarkista suola ja pippuroi.

Tämän ruoan voi valmistaa myös ulkofileestä tai paistista, kunhan leikkaa lihan ohueksi!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1996g399kcal25.9g59.9g4g0g
Naudan sisäfilee1996g2435kcal419.1g0g79.8g0g
Oregano, kuivattu 10g31kcal1.1g2.2g1g4.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g35g36kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 200g1765kcal0g0g199.6g0g
Sokeri 20g81kcal0g19.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8520g9492kcal897.8g175.4g569.2g10g
Valittu annoskoko4260g4746kcal448.9g87.7g284.6g5g
Annoskoko puolitettuna2130g2373kcal224.5g43.9g142.3g2.5g
Arvot/100g100g111kcal10.5g2.1g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176144