Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr501g1403kcal40.1g47.6g120.3g8g
Kesäkurpitsa, tuore2255g383kcal13.5g56.4g9g15.8g
Sipuli (kuorittu)201g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Aurajuusto301g1022kcal60.1g0g87.2g0g
Ruokakerma 5%, Valio1002g652kcal15g42.1g50.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8520g7029kcal262.6g311.4g534g54.4g
Valittu annoskoko4260g3515kcal131.3g155.7g267g27.2g
Annoskoko puolitettuna2130g1757kcal65.7g77.9g133.5g13.6g
Arvot/100g100g83kcal3.1g3.7g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89757