Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g28g7.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g150g165kcal34.5g0g2.7g0g
Paprika, punainen48g12kcal0.4g2.2g0.2g0.9g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g50g13kcal0.6g2.1g0.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen60g12kcal0.4g2.3g0.2g0.8g
Herkkusieni säilyke 36g6.1kcal0.8g0.1g0.1g0.9g
Ruokaöljy keskiarvo 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P50g30kcal0.5g2.2g2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana854g601kcal75.2g20.4g23.2g6.8g
Valittu annoskoko427g300kcal37.6g10.2g11.6g3.4g
Annoskoko puolitettuna214g150kcal18.8g5.1g5.8g1.7g
Arvot/100g100g70kcal8.8g2.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855