Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%110g186kcal21.9g0g10.9g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g197g319kcal16.6g23.6g15.6g9.3g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g110g131kcal2.5g5.3g10.9g0g
Rypsiöljy 11g97kcal0g0g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana854g1467kcal82g57.8g96.6g18.6g
Valittu annoskoko427g734kcal41g28.9g48.3g9.3g
Annoskoko puolitettuna214g367kcal20.5g14.5g24.2g4.7g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257