Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g11g0.2kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g58kcal1.7g11.8g0.2g0.6g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g5.6g7.9kcal0.8g0.8g0.2g2.7g
Vehnänalkio 2.8g10kcal0.8g0.9g0.3g0.4g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki208g117kcal17.7g10.4g0.4g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss56g19kcal0.6g2.3g0.4g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana855g786kcal74.4g55.4g28.4g11.6g
Valittu annoskoko428g393kcal37.2g27.7g14.2g5.8g
Annoskoko puolitettuna214g197kcal18.6g13.9g7.1g2.9g
Arvot/100g100g92kcal8.7g6.5g3.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372983