TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)33g88kcal2.4g16g1.6g3.3g
Korppujauho 16g57kcal1.6g11.7g0.2g0.8g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 35g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g251g326kcal52.7g0g17.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana855g1041kcal122g55.6g45.8g8.2g
Valittu annoskoko428g521kcal61g27.8g22.9g4.1g
Annoskoko puolitettuna214g260kcal30.5g13.9g11.5g2.1g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808