Bataattivuoka kevyesti

Paista kalkkunan jauheliha 400g ja sipuli pannulla kypsäksi ilman rasvoja.

Keitä kuorittu bataatti 200g pehmeäksi suolalla maustetussa vedessä.

Tee bataattisosetta.

Kaada bataattisoseeseen paistettu jauheliha ja sipulit.

Sekoita ja mausta suolalla, valkopippurilla (varovaisesti) ja hieman currya.

Lisää kananmunat annokseen.

Kaada seos uunivuokaan ja uuniin max 200astetta.

Ei kauan aikaa, sillä makujen on tarkoitus yhdistyä ja munat kypsyä.

Ja tässä ei ole tarkoituksella perunaa mukana, mikä kyllä sitoisi tämän.

Eikä jauhoja.

Maustaminen on homman a ja o. Bataatti on makeaa ja mausteet tuovat siitä hyvän sweet and sour makuisen :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Supertiger
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 113g91kcal1.8g18.9g0.1g3.4g
Kalkkunan paistijauheliha, rasvaa 7% (Kariniemi), annos 400g225g315kcal42.8g0g15.8g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kananmuna kuorineen punnittu68g85kcal7.4g0.2g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana855g994kcal104.6g40.4g44g7.6g
Valittu annoskoko428g497kcal52.3g20.2g22g3.8g
Annoskoko puolitettuna214g249kcal26.2g10.1g11g1.9g
Arvot/100g100g116kcal12.2g4.7g5.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440339