Nanen pottusalaatti

Pilko kuoritut perunat kuutioiksi, sipuli ja kurkku mahd.

pieneksi silpuksi.

Sekoita kulhossa.

Laita valkosipulin kynnet, sinappi, öljy ja sitruunamehu tehosekoittimeen ja sekoita kastikkeeksi.

Lisää ja sekoita, lisää kaprikset, mausta suolalla, pippurilla ja maun mukaan kuivatuilla yrteillä.

Anna maun tasoittua jääkaapissa n. 1 tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 313g237kcal5.8g48.2g0.6g3.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Etikkakurkku 31g6.2kcal0.2g1g0g0.3g
Sitruunamehu, laimentamaton31g6.6kcal0.1g0.5g0g0g
Sinappi 9g12kcal0.4g1.3g0.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana855g579kcal14.4g106.6g5.8g8.8g
Valittu annoskoko428g290kcal7.2g53.3g2.9g4.4g
Annoskoko puolitettuna214g145kcal3.6g26.7g1.5g2.2g
Arvot/100g100g68kcal1.7g12.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=64580