Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 201g251kcal42.1g0g9g0g
Ruokakerma ingman 5%135g115kcal4.7g8.1g6.8g0g
Dijonsinappi, Maille, Original21g15kcal0.9g1.7g0.6g0.6g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Ruokasuola jodioitu 0.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g47g35kcal2.1g6.1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana855g976kcal102.2g37.4g45.4g3g
Valittu annoskoko428g488kcal51.1g18.7g22.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna214g244kcal25.6g9.4g11.4g0.8g
Arvot/100g100g114kcal12g4.4g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93547