Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)2400g7680kcal240g1512g55.2g336g
Vehnäjauho puolikarkea 1300g4461kcal132.5g910g15.6g45.5g
Ohrajauho 110g360kcal9.1g70.8g2.2g8.4g
Siirappi, tumma240g768kcal0.2g177.6g0g0g
Rypsiöljy 180g1592kcal0g0g180g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8540g29721kcal763.6g5340.8g506g779.8g
Valittu annoskoko4270g14861kcal381.8g2670.4g253g389.9g
Annoskoko puolitettuna2135g7430kcal190.9g1335.2g126.5g195g
Arvot/100g100g348kcal8.9g62.5g5.9g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154