Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)2401g7684kcal240.1g1512.7g55.2g336.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1301g4463kcal132.5g910.4g15.6g45.5g
Ohrajauho 110g360kcal9.1g70.9g2.2g8.4g
Siirappi, tumma240g768kcal0.2g177.7g0g0g
Rypsiöljy 180g1593kcal0g0g180.1g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8544g29735kcal763.8g5343.4g506.2g780.2g
Valittu annoskoko4272g14867kcal381.9g2671.7g253.1g390.1g
Annoskoko puolitettuna2136g7434kcal191g1335.9g126.6g195.1g
Arvot/100g100g348kcal8.9g62.5g5.9g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154