Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 73g79kcal6.2g10.2g0.3g5.1g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow73g55kcal4g8.8g0.4g0g
Paprika keltainen 59g18kcal0.5g3g0.1g1.2g
Sipuli 26g8kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.8g79kcal0g0g8.8g0g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g146g51kcal2.3g10.1g0.1g2g
Kasvisliemikuutio 3.2g10kcal0.3g0.4g0.8g0.1g
Juusto, cheddar 35g145kcal9g0g12.1g0g
Chili paprika punainen1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana858g896kcal45.8g69g45.4g17.8g
Valittu annoskoko429g448kcal22.9g34.5g22.7g8.9g
Annoskoko puolitettuna215g224kcal11.5g17.3g11.4g4.5g
Arvot/100g100g104kcal5.3g8g5.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884