Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 102g18kcal0.6g2.6g0.4g0.7g
Dolmio Light Classico Bolognese73g27kcal0.9g5.7g0.1g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 58g129kcal10.2g0g9.9g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g73g80kcal1.7g2.9g7.3g0g
Maito, Kevyt88g40kcal2.8g4.2g1.3g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g29g105kcal8.2g0.6g7.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.8g20kcal0.6g4.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana857g840kcal50g40.2g54g2.8g
Valittu annoskoko429g420kcal25g20.1g27g1.4g
Annoskoko puolitettuna214g210kcal12.5g10.1g13.5g0.7g
Arvot/100g100g98kcal5.8g4.7g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806