Tonnikalabulluka (vhh)

1 prk tonnikalaa
1 kananmuna
1 rkl turkkilaista jogurttia
1 rkl sitruunamehua
1/2 rkl soijakastiketta
voita paistamiseen

Sekoita ainekset tahnaksi, tee tahnasta bullukat (tahna on aika kosteaa, ei kannata tehdä liian isoiksi, jotta eivät hajoa pannulla) ja paista voissa noin 5min per puoli.

Syö lämpinä salaatin ja vihannesten kanssa.

Kerralla voi tehdä myös isomman satsin ja bullukoi voi vetästä suoraan jääkaapista naposteluun.

Tosi hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat kyllästyneet syömään tonnikalaa pelkästään purkista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)263g431kcal65.8g2.4g17.4g0g
Kananmuna kuoreton 96g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Turkkilainen maustamaton jogurtti (Lindahls), annos 250g26g34kcal1.1g1.3g2.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton18g3.7kcal0.1g0.3g0g0g
Voi 12g89kcal0.1g0g10g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)13g11kcal1.2g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana857g1413kcal160.8g11.4g79.8g0g
Valittu annoskoko429g706kcal80.4g5.7g39.9g0g
Annoskoko puolitettuna214g353kcal40.2g2.9g20g0g
Arvot/100g100g165kcal18.8g1.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213607