Makaronilaatikko, Soijarouhe ja Tonnikala

Valmisteluksi keitä 1,5 dl soijarouhetta 3 dl vedessä noin 5 minuuttia ja valuta vesi pois sihvilässä.

Keitä makaronit (4 dl) valmiiksi paketin ohjeen mukaisesti.

Kuullota sipulit öljyssä, lisää valmis soijarouhe ja tonnikala ja paista hetki.

Tee munamaito (3 dl rasvatonta maitoa, 2 dl vettä ja kaksi kananmunaa) sekoita kunnolla.

Kaikki sekaisin korkeareunaiseen uunivuokaan, pinnalle hieman juustoa ja uuniin noin 40 min 200 astetta.

Valmis

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Norppa104
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g167g538kcal83.3g50g0.8g9.2g
Tonnikala vedessä 500g522kcal112.1g0g7.5g0g
Makarooni, Sydän (Myllyn paras), annos 45g600g2098kcal80.9g393.3g17.4g36g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen999g330kcal33g49g0g0g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)100g270kcal30g0g17g0g
Vesi1332g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 366g523kcal45.8g1.1g37.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g450kcal0g0g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8560g9550kcal774.6g1002.8g261.2g96g
Valittu annoskoko4280g4775kcal387.3g501.4g130.6g48g
Annoskoko puolitettuna2140g2388kcal193.7g250.7g65.3g24g
Arvot/100g100g112kcal9g11.7g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99870