Kaalikeitto talven alle

Värikäs keitto kylmän kosteisiin keleihin!

Valkokaali, punakaali pieneks.

Vesi kattilaan, kaalit sinne.

Karkeaksi raastetut porkkana ja lanttu lisätään kattilaan.

Paprika, purjo, sipuli suikaleeksi ja kattilaan.

Tomaattimurska seoksen päälle.

Ja jotain sieniä pitää laittaa mukaan.

Tähän laitoin kuivattuja mustatorvisieniä, käy keittoihin.

Sekoita.

Mausta.

Lisää myös ½tl pippurisekoitusta, jos tunnet niin.

Niin, ja Aromat antaa syvyyttä makuun.

Keittele mielenmukaan muutamia tunteja.

Nauti ja laihdu!

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Jalopeura
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 646g179kcal7.7g26.2g1.3g13.6g
Vesi, vesijohtovesi 1614g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 463g120kcal7.2g16.2g0.9g8.8g
Purjosipuli 131g30kcal2.4g3.2g0.3g2.8g
Lanttu 86g25kcal0.9g4g0.3g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g205g57kcal1.2g12.2g0.4g5.1g
Paprika punainen 78g23kcal0.7g3.5g0.3g1.5g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)861g215kcal8.6g47.3g0g12.1g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g22g12kcal1.1g1.7g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)129g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Soijakastike 13g7.8kcal0.7g1.2g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g16g31kcal0g7.3g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g22g6.5kcal0.2g0.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8568g1482kcal64.8g259.8g8g95.2g
Valittu annoskoko4284g741kcal32.4g129.9g4g47.6g
Annoskoko puolitettuna2142g371kcal16.2g65g2g23.8g
Arvot/100g100g17kcal0.8g3g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145823