Kimmon Nakkikeitto

Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Juhanii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%1468g1468kcal176.2g38.2g70.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi20g55kcal1.8g1.4g4.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2097g1258kcal31.5g272.6g2.1g18.9g
Keittojuurekset, Rainbow699g175kcal6.3g33.6g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8568g5912kcal431.6g691.6g158.4g37.8g
Valittu annoskoko4284g2956kcal215.8g345.8g79.2g18.9g
Annoskoko puolitettuna2142g1478kcal107.9g172.9g39.6g9.5g
Arvot/100g100g69kcal5g8.1g1.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154645