Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g1402g841kcal51.9g102.3g28g0g
Kananmuna kuoreton 578g825kcal72.3g1.7g59.3g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 482g1514kcal50.9g286.2g10.6g26.5g
Leivinjauhe 35g62kcal1.8g13.2g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 386g550kcal48.2g1.2g39.5g0g
Tonnikala vedessä 1051g1098kcal235.9g0g15.8g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g350g911kcal105.1g7g52.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8568g11601kcal1132.2g823.2g411.6g53.4g
Valittu annoskoko4284g5801kcal566.1g411.6g205.8g26.7g
Annoskoko puolitettuna2142g2900kcal283.1g205.8g102.9g13.4g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163933