Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 607g492kcal9.5g102.2g0.3g18.2g
Mungpapu, Risenta934g2710kcal224.2g373.7g9.3g0g
Sipuli 257g78kcal3.2g12.3g0.5g4.4g
Kurkuma, annos 2g9g4.7kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli 47g51kcal3.7g7.6g0.3g1g
Korianteri, tuore, annos 20g93g19kcal1.9g3.7g0.5g2.8g
Vesi, vesijohtovesi 2336g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8568g6706kcal485g999g22.2g52.8g
Valittu annoskoko4284g3353kcal242.5g499.5g11.1g26.4g
Annoskoko puolitettuna2142g1677kcal121.3g249.8g5.6g13.2g
Arvot/100g100g78kcal5.7g11.7g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207344