Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi401g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g2004g982kcal28.1g156.3g28.1g18g
Valkosipuli, tuore, silputtu80g83kcal6.3g13.1g0.5g1.7g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Jauheliha, sika-nauta 1603g3550kcal280.5g0g272.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8576g9338kcal635g358g603g46.2g
Valittu annoskoko4288g4669kcal317.5g179g301.5g23.1g
Annoskoko puolitettuna2144g2335kcal158.8g89.5g150.8g11.6g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73811