Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 120g91kcal2.2g18.5g0.2g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g75g15kcal0.7g2.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 45g135kcal10.3g0g10.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.7g4.2kcal0.2g0g0.4g0g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana858g502kcal27.4g43.6g22.2g3.2g
Valittu annoskoko429g251kcal13.7g21.8g11.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna215g126kcal6.9g10.9g5.6g0.8g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.1g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144302