Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.2g0.2g6.8g0g
Sokeri 38g155kcal0g38.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 39g134kcal4g27.3g0.5g1.4g
Vispikerma Flora 20%75g165kcal2.2g3.7g15g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki75g42kcal6.4g3.7g0.1g0g
Mansikka 60g28kcal0.3g5g0.1g1.1g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)75g45kcal0.4g9.7g0.4g1.6g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana858g1329kcal43.2g176.6g45.8g8.2g
Valittu annoskoko429g665kcal21.6g88.3g22.9g4.1g
Annoskoko puolitettuna215g332kcal10.8g44.2g11.5g2.1g
Arvot/100g100g155kcal5g20.6g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653