Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha262g435kcal49.8g0g26.2g0g
Voi 5.6g41kcal0.1g0g4.6g0g
Sipuli (kuorittu)49g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 75g48kcal2.4g3.6g2.6g0g
Kananmuna kuoreton 38g53kcal4.7g0.1g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana858g1182kcal115.2g12g74.6g1.6g
Valittu annoskoko429g591kcal57.6g6g37.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna215g296kcal28.8g3g18.7g0.4g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.4g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689