Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 75g58kcal13.2g0g0.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 187g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 2.1g6.3kcal0.2g0.7g0.3g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 75g26kcal0.8g4g0.1g2.2g
Tomaattimurska 75g22kcal0.4g4g0.1g1.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kurkuma, annos 2g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 7.5g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana858g322kcal30g18.2g12.4g7.6g
Valittu annoskoko429g161kcal15g9.1g6.2g3.8g
Annoskoko puolitettuna215g81kcal7.5g4.6g3.1g1.9g
Arvot/100g100g38kcal3.5g2.1g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216804