Bataatti porkkana sosekeitto Hajdu

Kuori porkkanat ja bataattit paloittele kattilaan, lisää vesi, tuore basilika, suola ja pavut.

Soseuta keitto kun porkkanat ja bataatti kypsät lisää juusto ja kerma kieuhauta vielä kasaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 100g81kcal1.6g16.9g0.1g3g
Porkkana 40g13kcal0.2g2.2g0.1g1g
Papuja tomaattikastikkeessa (Euro-shopper), annos 400g39g31kcal1.9g5.5g0.4g0g
Basilika, tuore1.5g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)13g8.1kcal0.1g0.6g0.5g0g
Philadelphia Light, valkosipuli & yrtit (Kraft), annos 5g16g24kcal1.3g0.7g1.8g0.1g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana859g317kcal10.2g52g5.8g8.4g
Valittu annoskoko430g159kcal5.1g26g2.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna215g79kcal2.6g13g1.5g2.1g
Arvot/100g100g37kcal1.2g6.1g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319193