Kesäkurpitsaröstit

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Ohjeesta puuttuu vielä:
mausteena currya, suolaa, mustapippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa281g48kcal1.1g7g1.7g2g
Pekoni (Dulano)34g86kcal6.1g1.1g6.4g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)56g71kcal6.2g0.2g5.1g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g28g110kcal8.2g0.4g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana859g649kcal44.4g20.8g43.4g5g
Valittu annoskoko430g325kcal22.2g10.4g21.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna215g162kcal11.1g5.2g10.9g1.3g
Arvot/100g100g76kcal5.2g2.4g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132882