TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)94g259kcal10.3g47.7g2.7g2.6g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)150g418kcal27g0g34.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g5.6g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Porkkana 20g6.6kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)14g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Luumutomaatti pirkka, 83g26g5.2kcal0.2g1g0.1g1.5g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%41g94kcal11.8g1g4.9g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%75g90kcal2.2g3.4g7.5g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana859g1853kcal103.6g109.8g110.6g9.6g
Valittu annoskoko430g927kcal51.8g54.9g55.3g4.8g
Annoskoko puolitettuna215g463kcal25.9g27.5g27.7g2.4g
Arvot/100g100g216kcal12.1g12.8g12.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222945