Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g180g234kcal37.8g0g9g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi5g14kcal0.4g0.3g1.1g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.4g12kcal0.3g2.4g0g0.1g
Voimariini normaalisuolainen2.3g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana860g560kcal77.4g6.8g23.8g0.8g
Valittu annoskoko430g280kcal38.7g3.4g11.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna215g140kcal19.4g1.7g6g0.2g
Arvot/100g100g65kcal9g0.8g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480