Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1800g13140kcal18g18g1440g0g
Sokeri 510g2072kcal0g509.9g0g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1600g5490kcal163g1120g19.2g56g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g64g256kcal0g63.4g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)280g613kcal0.8g149g0.6g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8589g43282kcal367.8g3750.8g2919.6g121.4g
Valittu annoskoko4294g21641kcal183.9g1875.4g1459.8g60.7g
Annoskoko puolitettuna2147g10821kcal92g937.7g729.9g30.4g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315591