Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 3004g5507kcal570.8g0g360.5g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 15g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 135g1196kcal0g0g135.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)751g638kcal7.5g26.3g52.6g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g150g45kcal1.5g6g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Ruskea suuruste, Maizena90g343kcal0.9g82.9g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8592g15539kcal1165.4g244.8g1099.2g5.2g
Valittu annoskoko4296g7769kcal582.7g122.4g549.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna2148g3885kcal291.4g61.2g274.8g1.3g
Arvot/100g100g181kcal13.6g2.8g12.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912