Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)1998g2518kcal219.8g6g179.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 300g989kcal6g9g104.9g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki799g639kcal103.9g16g16g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g400g1439kcal111.9g8g107.9g0g
Kebabliha 799g1744kcal198.8g0g105.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8592g14658kcal1280.8g78g1029g0g
Valittu annoskoko4296g7329kcal640.4g39g514.5g0g
Annoskoko puolitettuna2148g3665kcal320.2g19.5g257.3g0g
Arvot/100g100g171kcal14.9g0.9g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250159