Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 599g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1198g3838kcal320.6g0g286.7g0g
Paprika, punainen449g115kcal4g20.7g1.8g9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g599g122kcal3.6g22.8g1.8g8.4g
Maizena maissitärkkelys90g314kcal0.7g78.1g0g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 9g27kcal1g1.9g0.9g3.8g
Tomaattimurska Eldorado1168g234kcal14g40.9g1.2g16.3g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl150g539kcal3g4g56.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8592g10378kcal693.8g336.8g698.6g75g
Valittu annoskoko4296g5189kcal346.9g168.4g349.3g37.5g
Annoskoko puolitettuna2148g2595kcal173.5g84.2g174.7g18.8g
Arvot/100g100g121kcal8.1g3.9g8.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93616