Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g608g1671kcal176.2g0.6g103.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 152g521kcal15.5g106.3g1.8g5.3g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g281g962kcal34.2g188.2g2.2g21.6g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g70g196kcal13.3g0g15.4g0g
Sinappi 37g49kcal1.6g5.3g2.2g0.6g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2337g1065kcal70.1g112.2g35.1g0g
Voi 70g509kcal0.8g0.3g57g0g
Ketsuppi, euro shopper42g42kcal0.4g9.7g0.2g0.5g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa701g919kcal126.2g9.1g42.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8596g11868kcal876.6g863.4g518.6g56g
Valittu annoskoko4298g5934kcal438.3g431.7g259.3g28g
Annoskoko puolitettuna2149g2967kcal219.2g215.9g129.7g14g
Arvot/100g100g138kcal10.2g10g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339826