Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g1168g234kcal21g25.7g3.5g0g
Parsakaali pakaste Rainbow1168g234kcal35g23.4g0g29.2g
Kesäkurpitsa467g79kcal1.9g11.7g2.8g3.3g
Juusto, Valio arkijuusto327g1079kcal88.3g0g78.5g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g934g1121kcal21.5g44.8g93.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g234g654kcal44.4g0.1g51.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8596g6802kcal424.2g211.4g459.2g65g
Valittu annoskoko4298g3401kcal212.1g105.7g229.6g32.5g
Annoskoko puolitettuna2149g1701kcal106.1g52.9g114.8g16.3g
Arvot/100g100g79kcal4.9g2.5g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438207