Virolainen kaalisalaatti

Raasta kaali ja porkkana ja laita ne 5 l teräskattilaan.

Suokaloi valkosipulinkynnet ja sekoita ne sekä öljy raasteen joukkoon.

Kiehauta vesi, sokeri, (meri) suola ja etikka.

Kaada liemi raasteen joukkoon, sekoita ja peitä kannella.

Anna jäähtyä, tölkitä ja säilytä kylmässä.

Salaatti säilyy viileässä viikkoja.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2754 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 16g4.3kcal0.2g0.6g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.8g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 1.6g0.5kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g38kcal0.4g4.8g1.4g1g
Valittu annoskoko43g19kcal0.2g2.4g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna22g10kcal0.1g1.2g0.4g0.3g
Arvot/100g100g44kcal0.5g5.6g1.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101976