Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 28g55kcal5.3g0g3.8g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g12g13kcal0.3g0.5g1.2g0g
Tilli, tuore 2.8g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g138kcal11.4g1g10g0.2g
Valittu annoskoko43g69kcal5.7g0.5g5g0.1g
Annoskoko puolitettuna22g35kcal2.9g0.3g2.5g0.1g
Arvot/100g100g160kcal13.2g1.2g11.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676