Kipparin kaalipata

Valmistusaineet

400 g porsaan jauhelihaa tai paistijauhelihaa
1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
1 - 2 (200 g) sipulia tai nippu kesäsipulia
2 - 3 (350 g) porkkanaa
n. 1 kg varhaiskaalia
1 liha-juuresliemikuutio
1 - 2 dl vettä
1 prk (2,5 dl) Valio maustettua ruokakermaa Kippari® tai Kolme juustoa
suolaa
tuoretta oreganoa tai persiljaa
Valmistusohje

Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa.

Lisää joukkoon myös hienonnetut sipulit ja karkeaksi raastetut porkkanat.

Lisää suikaloitu kaali, liemikuutio, vesi ja ruokakerma.

Hauduta kannen alla kunnes kypsää.

Tarkista maku, lisää halutessasi ripaus suolaa.

Viimeistele pata hienonnetulla tuoreella oreganolla tai persiljalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Sarisusua

Sarisusua sanoi...

Voisiko joku ystävällisesti laskea tälle kalorit/ 100g ??

keskiviikko 14.03.2012 klo 17:40

AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Valkokaali keräkaali 21g5.8kcal0.2g0.8g0g0.4g
Vesi2.1g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.7g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g5.2g6.2kcal0.1g0.2g0.5g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen8.3g12kcal1.6g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g55kcal3.8g2.8g2.6g1.2g
Valittu annoskoko43g28kcal1.9g1.4g1.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna22g14kcal1g0.7g0.7g0.3g
Arvot/100g100g64kcal4.4g3.3g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279744